Lakások, házak részére

Új és meglévő ingatlanba is

Okos vezérlést, irányíthatóságot telepítünk használt, meglévő ingatlanba is.
Vezetékes és vezeték nélküli okos rendszerek

Bármely típusú ingatlanba szerelhető okos, intelligens vezérlés.
Vésés nélküli és előre tervezett, vagy utólag telepített rendszert is elkészítünk

Bővíthető

Nem szükséges mindent azonnal megvásárolnia. Egy okos rendszer alapegysége bővíthető, így az idő közben fejlesztett tudást integrálhatjuk a későbbiekben is.

Életritmus - logika

Egy okos rendszer felismeri felhasználója igényeit.
Előzetesen és a használat során folyamatosan finomítjuk rendszerét az Ön igényeinek megfelelően.

Mindent vezérelhet

A rendszer alkalmas minden elektromos eszköz alapfokú vezérlésére. Biztonságot nyújt a szórakozástól a reggeli kávé elkészítéséig mindenhol.

Életritmusra szabott okos otthon

Minden ügyfelünk személyes találkozó keretében elmondhatja a napi ritmusát, állandó szükségleteit, amire szakembereink "felokosítják" otthonát, irodáját.

Egy okos otthon felismeri, ha nem vagyunk otthon. Bezárt ajtó esetén az "elmentem" program elindul, majd elzárja a vizet, kikapcsolja az áramellátást, bekapcsolja a biztonsági eszközöket, stb.


Saját igényeinknek megfelelően az okos rendszer képes felismerni, ha reggel felkeltünk és (hétköznap esetén) dolgozni megyünk, (hétvége esetén) hamarosan a reggeli kávéval visszafekszünk pihenni.


Az általunk programozott okos rendszerek nem csak problémákat oldanak meg. Nem egyszerűen lekapcsolják a világítást és bezárják a garázskaput. Arra is figyelnek, ami Önnek a legfontosabb - a kényelemre.

Néhány ötlet

Gyerekszobától a fürdőig.

Az általunk telepített rendszerek figyelnek kívánságainkra, biztonságunkra, lehetőségeinkre. Takarékoskodik helyettünk, be- és kikapcsol dolgokat, figyelmeztet bennünket, segíti mindennapjainkat.
Például : hétvégén, reggel 6 és 9 óra között, ha felébredünk, a fényviszonyoknak megfelelően hangulatvilágítást kapcsol a rendszer és üzembe helyezi a kávéfőzőt, felfűti a fürdőszobát.

Beléptetés, rendszerintegráció, hatékonyság.

Az okos rendszereink képesek hatékonyabbá tenni a környezetünket, segítik a munkatempónkat, biztosítják a pihenést és biztonságot.
Példa: A beszűrődő napfény erősségét a rendszer figyeli és szükség esetén a meglévő világítás teljesítményét csökkenti akár 90%-ra. Vagy új ügyfél érkezésekor zenét játszik halkan a háttérben és vendég wifi hálózatot hoz létre.

Élmény, relaxáció mindenhol

Lehet bevásárlóközpont, vagy az otthoni kert, közterület - az okos rendszerek a segítségünkre lehetnek. Figyelhetnek hangvezérlésre (pl: segítség), színekre, fényviszonyra, időpontra. Példa : esti időszakban a teraszon és a kertben automatikus öntözés indul, kivéve a mozgásérzékelők által kikapcsolt területen.

Nem gond, ha sietünk

Hazaérkezve, vagy épp munkába indulva a rendszer tudja a következő lépést. Automatikusan nyitja vagy épp zárja a garázskaput, élesíti vagy kikapcsolja a riasztórendszert, áramtalanít, vagy épp parkolási segédfényt biztosít.

Egy helyen minden

Az okos rendszerek vezérlésének telepítése egy helyre történik. Jó tervezés mellett az összes fontos eszközünk, például az otthoni hálózati eszközök, a világításvezérlés is egy helyiségben lesz.

Ne aggódjon az otthona miatt

A "vajon mi lehet otthon?" kérdés ne akadályozza a pihenésben. Bármikor megnézheti mi történik lakásában, kertjében. Szükség esetén távolról be- és kikapcsolhat eszközöket, funkciókat. Legyen az világítás, öntözés, vagy a mosógép.

Egy finom bor

Hangulatot is "programozhat" mindennapjaiba. Illetve ezt majd mi megtesszük Ön helyett. Az okos otthon nem csak a "villanykapcsolóból áll" A rendszere halk zenét indít és segédfényt kapcsol, ha egy téli estén elfogyasztana egy finom bort az automatikusan fűtött teraszán.

Irodák, kereskedelem

Biztonság és automatizmus

Ultrahatékony irodai és munkahelyi környezet.
Biztonsági és beléptetési rendszerek

Az okos biztonsági rendszerek felismerik ki érkezik, megfelelő jogosultságokat adnak nekik.
A rendszer tudja és cselekszik, ha olyan személy érkezik, akinek a rendszerbe nem lenne szabad belépnie.

Környezeti viszonyok figyelése és reakció

Az okos irodai vezérlések "látják", ha egy ügyfél várakozik a számára kijelölt helyen.
A kényelmét szolgálva biztonságos wifi hálózatot hoznak létre és jelzik a megfelelő személyzetnek a vendég érkezését.

Hatékony energiagazdálkodás

Irodai környezetben a rendszer segít hatékonyan üzemeltetni a világítást, elektromos hálózatot, a hűtés-fűtés eszközeit.
Egy okos vezérlés 20-30% energiamegtakarítást jelenthet az első naptól.

Statisztikák, riportok

Az okos rendszerek irodai környezetben történő alkalmazása során a statisztikák, kimutatások növelik a hatékony tervezést és bővítési lehetőségeket kínálnak fel.

Hatékony, okos munkahely

Előzetes feltérképezést követően rendszerbe kötjük és hatékonnyá varázsoljuk irodáját, mindenre kiterjedően.
Jobb WIFI, biztonságos beléptetés, energiafelhasználás csökkenése és számos előny.

Egy okos iroda pontosan tudja mikor és ki lépett be dolgozni, takarítani, vagy ügyfélként üzletet kötni. Erre reagál, kapcsol be, vagy ki bizonyos funkciókat, kapcsol be ingyenes internetet, vagy épp elindítja a központi porszívót.

Egy okos otthon felismeri, ha nem vagyunk otthon. Bezárt ajtó esetén a "nem vagyunk itthon" program elindul, majd elzárja a vizet, kikapcsolja az áramellátást, bekapcsolja a biztonsági eszközöket, stb.

Néhány ötlet

Az okos rendszerek figyelik ki és mikor érkezik, vagy távozik a munkahelyről. Ennek megfelelően adnak és vesznek el jogosultságokat, nyitnak wifi hálózatot, kapcsolnak be és ki eszközöket.
Az okos irodai rendszer tudja ki és mit szeretne használni. Ennek megfelelően engedélyez és kapcsol be bizonyos számú eszközt. Ez lehet akár számítógép, wifi hálózat, klímaberendezés, targonca, de még kávéfőző is.
Tervezőink segítségével képesek vagyunk az elektromos hálózatot WIFI antennaként használni. Így szükség esetén egy villanyórán belül bárhol WIFI hálózatot létesíthetünk. Nem szükséges különböző eszközöket telepíteni, programozni.
Egy intelligens rendszer felismeri a hálózati igényeket. Az irodák "mumusa" a vezeték nélküli nyomtató egy okos rendszerbe mindig elérhető, bármely eszközről. Sőt, a rendszer be is kapcsolja, mielőtt munkába érkeznénk.
Az okos irodai rendszer felismeri az időjárási viszonyokat, hőmérsékletet, természetes és mesterséges fényt, stb. Ennek megfelelően a munkavégzéshez szükséges legoptimálisabb beállításokat alkalmazza, valós időben.

Ipar, közintézmények

Extra hatékonyság, elemzés

Ipari környezetben, a munkaerőt, vendégeket, vagy a termelékenységet is kiszolgáljuk.

Magasfokú okos biztonsági rendszerek, termelést segítő automatizációk, energiahatékonyság elvén működő intelligens vezérlések.


Az ipar, vagy akár közterek elsődleges energiaigénye a fény. A világítástechnika a led elterjedésével nagy mértékben csökkentette a kiadásokat, de ezek folyamatos használata újfent felesleges költségeket teremtenek.

Példa


Intelligens rendszereink ellenőrzik a környezeti fényviszonyokat és csak a szükséges mennyiségű fény állítják elő világítással. Akár teljes mértékben ki is kapcsolják az energiafelhasználást, például egy redőnyrendszer, vagy egy tükörrendszer elfordításával, nyitásával, beengedve a természetes fényt a megadott területre.